Hannametoden – slik løser du Rubik’s kube (som vist på TV2)

Her er en enkel beskrivelse på hvordan man løser Rubik’s kube (PDF). Jeg skrev den som en lærebok til min datter Hanna da hun var 8 år gammel – derav navnet Hannametoden. Det er en forenklet versjon av en metode som brukes av de beste i verden (CFOP / Fridrich). Hun brukte et par dager på å lære seg å løse kuben på egen hånd basert på denne “oppskriften”. Vi besøkte “God Morgen Norge” på TV2 den 17. Februar 2012 hvor blant annet denne metoden ble presentert (artikkel).

English summary: this is a very simple description on how to solve the Rubik’s cube. I wrote it to my then 8 year old daughter – hence the name of the method. It is a simiplified version and a strict subset of the method used by the best cubers in the world. It is in Norwegian, but since it is a visual guide you might enjoy it anyway. Click the PDF link above.

One Response to Hannametoden – slik løser du Rubik’s kube (som vist på TV2)

  1. […] under 2 minutter Olve har funnet opp Hannametoden for løsing av rubik’s kube beskrevet her:HannemetodenHer er et innlegg jeg har skrevet om Olve og Rubik’s tidligere:Olve blinksolvingMer om […]

%d bloggers like this: